Home

FanRa Couple

fanra cover

This is FanRa’ kingdom..

Wu Yi Fan

Full Name : Wu Yi Fan

Birth Name : Li Jia Heng

Others Name : Kevin Li, Kevin Wu, Kris Wu

Nick Name : Fan Fan, Mon Chér (From Na Ra), Ben Ben, Duizhang, Male God, Cowboy Ge, Angry Bird.

Place, Date of Birth : Guangzhou, 6 November 1990

Height : 187 cm

Hometown : Nanjing, China (later Vancouver, Canada)

Status : Married to Lee Na Ra

Hobby : Singing and reading. He also loves to collecting car together with his mate, Lee Na Ra.
Speciality : Acting,Singing, Modeling, Composing Song, playing music instrumental (Cello, piano, drum), languages ( English, Korean, Chinese, Cantonese)

Wu Yi Fan is a gorgeous male with long legs, nice body, milky skin and nice personality. Because of his gorgeous appearance people usually call him with MALE GOD to describe how good looking he is.

Yi Fan is always polite, nice, and humble towards each other. Especially women, due his profession as an actor he always avoid to have such a skin ship with them when he’s not on screen. Beside, he always wants to take care of his mate’ heart, Lee Na Ra.

They married in April 1st 2014 which is Na Ra’ birthday. Yifan always says that Na Ra is the best gift that God ever given.

He always looks so mature. But in front of Na Ra, he could turn into a childish boy. He keep saying that he has 4D personalities because he could be cold, mature but in other time he could be as funny as clown.

He’s super protective over Lee Na Ra because his “too much” love. He never let Na Ra become close with any man but him.

A fashionista!

He definitely in love with branded stuffs. Especially Yves Saint Laurent and Givenchy. He often goes to shopping with Na Ra in some cities like Milan, Paris, London, Tokyo, Seoul, etc because of their hobby as fashionista.

Here’s the images of Wu Yi Fan

e5597cafjw1ejorxxlquij215o0rsah5

90f53037c66965fd

ByOA34kCcAAK2W4

Lee Na Ra

Full Name : Lee Na Ra (later Na Ra Wu)

Birth Name : Lee Na Ra

Nick Name : Mrs. Wu, Ma Chérie (From Yifan), Ice Queen

Others Name : Chinese Name : Lin Chao Xing

English Name : Lily Charlotte Duerre Evans

Parents : Dad : Mr. François John Evans (French)

Mom : Lee Han Na (later Jenny Evans – Korean)

Place, Date of Birth : Marseille, 1 April 1993

Height : 172 cm

Hometown : Marseille, Aix-en-Provence

Education : Sorbonne University (Departement des Lettres et de Beaux Arts)
Harvard Universtity (Economics and Business Management )

Status : Married to Wu Yi Fan aka Kris Wu (1 April 2014)

Hobby : Reading and Gaming (especially Need for Speed). She loves collecting sports car together with his mate Wu Yi Fan. Her favorite cars are Lambhorghini Murcielago, Chevrolette Corvette Stingray, Ferrari F548 speciale A, etc

Specialties : Business, Interior Design, Languages ( English, Korean, Chinese, French)

Lee Na Ra or world known her as Lily Charlotte Duerre Evans is the CEO of Ritz Evans Corporation. One of the biggest company in the world

Na Ra has a cold appearance, control-freak, unpredictable personality and intimidating sight. But she actually has a warm heart whom everybody couldn’t be seen.

She always looks so tough but actually she’s so fragile. She’d rather pretend that everything is fine in front of everyone. But if she couldn’t bear anything again, she probably would go swim in the middle of night. She keep saying that swimming is better than cry.

Always have a good control. She ALMOST never show her jealousy toward Fan Fan. But once she shows it she could be so frontal. She has un-ending hatred towards Wang Li Kun and Xu Jing Lei. But she’s fine with any other women who related to Yifan due her husband’ profession.

She doesn’t like cats, sun light, children and the crowd.

Privacy is the number one priority for her. She often wastes much money for guarantee her privacy

She’s a fashionista too. Her favorite is Valentino, Chanel and Balenciaga’ design

Here’s the images of Lee Na Ra

1346175714-tumblr_lw2023tdMl1qk8q8ho1_1280

large

1ee667770ce51e81d98f7e701401625b

Advertisements

27 Comments (+add yours?)

  1. irnacho
    Jan 24, 2015 @ 07:20:54

    hey, aku suka sama couple yg kamu buat ini loh. sebelumnya aku ga pernah dpt feel tiap baca ff yg main castnya kris. padahal dia bias aku satu2nya di exo haha
    tp baca ff ini cukup bikin aku jatuh cinta sama couple ini. ngomong2 aku udh save no kamu, mau nanya2 soal jasa self publisher, soalnya kayaknya aku tertarik untuk nerbitin buku.

    Reply

    • 19930401.com
      Jan 24, 2015 @ 12:04:22

      thank u :DDD fanra is my fave *plaak
      silahkan kalo mau tanya2

      Reply

  2. kayumi
    Feb 04, 2015 @ 20:18:08

    jujur baru kali ini aku nemu ff yg ngebuat aku bener-bener nemu feel nya. keren banget chingu.

    Reply

  3. BARLEEY
    Feb 07, 2015 @ 11:39:19

    Hai 19930401.com 🙂 sebelumnya salam kenal
    Tadinya iseng-iseng baca ff di SKF karena kehabisan ide buat kelanjutan ffku, eh malah nemu ff kamu yang super duper bagus^^ jadi minat mampir di wp kamu.
    Oh iya mengenai couple yang kamu bikin, aku suka banget dan gak disangka-sangka nama pasangan WYF disini nama korea ku lo:> wkwk
    Ada cerita waktu awal Nara sama WYF jatuh cinta gak? pengen baca banget nih hehe

    Reply

    • 19930401.com
      Feb 07, 2015 @ 13:59:03

      Cek di master list , dimulai dari lost in paris – all of me – dst
      Ada di bagian fanra diary (utk yg berhubungan dg kehidupan nyata dia sbg idol dan aktor)
      Utk fiksi baca di kim ft wu family series

      Reply

  4. Setya9122
    Feb 07, 2015 @ 16:00:28

    Hi April .. salam kenal 😄
    Aq reader baru .. belum pernah komen sebelumnya karena aq bingung berkata2 buat komen .. mian *bow
    Aq suka karya2 kamu, lain waktu boleh ya sharing ttg penulisan 😄

    Reply

    • 19930401.com
      Feb 08, 2015 @ 02:03:28

      Hi juga..
      Yap..boleh kalo mau sharing

      Reply

      • Setya9122
        Feb 08, 2015 @ 04:11:09

        Thank you 😄
        *Wink

  5. shandika
    Feb 08, 2015 @ 11:46:49

    hallo kak salam kenal
    aku suka couple ini
    keep writing ya kak

    Reply

  6. moon
    Feb 10, 2015 @ 14:28:03

    haluu kak..kayaknya aku slalu muncul di tiap kolom coment ya..kekek..semoga gak bosen liat nya…couple ini asli hottie bgt sudahhh…oh ya kak kalo aku mau bca series nya mreka dimana ya kak…kok aku dri tdi jalan2 di blog ini gak nemu2 ya…keep healty kak..

    Reply

  7. xi reza
    Feb 12, 2015 @ 13:42:19

    hai eon
    Salam knal, ,
    kren fanra couplenya ,aku juga sering bc ff tentang couple ini

    Reply

  8. 아우리아
    Mar 21, 2015 @ 05:38:00

    KAAAAAAK aku baru nemu pairing ini tapi langsung jatuh cinta sama mereka♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ I really love it to the moon and back ㅠㅠ anw unfinished mission terusin lah kak 😦

    Reply

  9. kiki vio elvira
    Apr 22, 2015 @ 08:00:09

    cooooool… i like it.. ska bgt sm ff buatanmu… love love love buat author 😉

    Reply

  10. lee hyun hee
    May 08, 2015 @ 10:19:56

    ff nya bagus bagus, tapi setiap aku nyoba buka pake pw kok gak bisa ya 😥

    Reply

  11. margiani
    May 14, 2015 @ 03:28:51

    Jujur baru baru kli suka n ngefeel sm tokoh kris d ff, n itu d karya kmu
    Apa lgi coupleny si Nara,
    Trus rd gk rela sm ff kamu klo pas nara d couplein sm cho kyu,
    Nara cm buat yi fan seorg ^ ^
    Thx u bgt lh sm kmu,

    Reply

  12. menu
    May 25, 2015 @ 05:55:02

    Cocok bgt 🙂
    Salam kenal kakak…

    Reply

  13. widi_9
    Jun 01, 2015 @ 18:58:52

    Cluenya jelas banget makasi ya udah ga dipersulit 🙆

    Reply

  14. aenie wu
    Jun 02, 2015 @ 11:06:36

    Clue jelas dn gk ribet …dn gampang dimengerti
    Maksih pw nya chinguu 😉

    Reply

  15. yaengg
    Jul 23, 2015 @ 20:15:21

    waw lengkap sekali hihi inj bukan cuma imajjnasi yang abal abal. ini beneran sampaj biodat biodatanya keren pokoknya kak hihi dan yang bikin aku keinget. dia tingginya 172 kan ya kak? wkwk tinggi banget kalk untuk kita kita dj indonesia. tapi emang buat ngimbangin wu yi fan yabg tingginha nggak ketulungan hihi

    Reply

  16. Limtang Febiana Sugianto
    Sep 03, 2015 @ 08:41:31

    Haloo eonii masih inget nggak sama aku 😀 harus inget lho ya 😀 entah kenapa blog ini menjadi blog favorite aku,pencarian pertama google di hpku aja blog ini,mian eonii baru bisa coment untuk fanra Couple 😀 sumpah baru kali ini nemu blog couple dan cerita ff nya kena banget,susah buat dilupain 😀
    Cukup sekian eonii,semoga Eonii diberi kesehatan dan semangat buat berkarya lagi 😀

    Reply

  17. LoV_Apple
    Oct 28, 2015 @ 16:35:52

    OH..MY GOD
    MY BIASE KRIS WU

    Akhirnya
    Nemu juga blog Yang Main cast nya WU YI FAN GEGE

    Sempet dulu sebelum Kris Out dari Exo
    Aku pnya Author Favorit yang pnya juga Blog dgn Cast Kris
    FF disana juga TOP bgt
    sayang sekarang udah Close karena kris Out!

    IZIN BUAT BACA KAK!

    Reply

  18. 19930401.com Area | 19930401.com
    Jun 23, 2016 @ 22:07:32

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: